Wie is Geert?

Ik ben Geert Wuyts. Ik ben een echte hondenvriend. Een hond is voor mij een trouwe viervoeter, een echte compagnon, een maatje. Omdat ik meer wou weten over mijn hond (Chenko) en een echt gelukkige hond wou, ging ik op zoek naar de beste hondengedragbegeleider die ik kon vinden. Ik kwam terecht bij Geert De Bolster in Brugge. Dat was twintig jaar geleden

Hij heeft me zoveel meer geleerd dan beter omgaan met mijn hond.
Hij heeft me doen inzien dat de hond de spiegel is van het baasje.

Maar niet alleen een hond fungeert als spiegel. Ook de mensen die je omringen of met wie je in contact komt (collega’s, vrienden, je baas…) laten iets over jezelf zien. Net als je plek waar je woont, de manier waarop je dingen aanpakt… Ze zeggen allemaal iets over wie je bent en hoe je in het leven staat.

Dat bewustzijn was de start van de zoektocht naar mezelf.
Wie ben ik? Wat wil ik? Waar wil ik naartoe?
Na een relatiebreuk stond heel mijn leven en zijn op z’n kop en moest ik nieuwe antwoorden zoeken op die vragen.

De vier jaren die volgden waren heel zwart.

In die tijd kwam het boeddhisme op mijn pad. Hoe boeddhisten omgaan met angst en moeilijke situaties sprak me sterk aan. Hun denkwijze en aanpak bracht weer rust in mijn leven. Ik leerde open te staan voor advies, moeilijkheden te aanvaarden en komaf te maken met mijn eigen excuses.

Allerlei cursussen en opleidingen volgden: alphatraining, mindtraining, geweldloos communiceren, NLP… Ik las ook boeken van auteurs zoals Deepak Chopra, Shunyo Mahom, Manfred van Doorn, Marschall B.Rosenberg, Don Miguel Ruiz, Dr Brene’ Brown, Thith Nath Hahn, Dalai Lama, Wayne W. Dyer, Dr Eckhard Tolle, Guy Finley, Dr Erich Rauch, Manfred Van Doorn, Wilfried Van Craen …
Zo ontdekte ik mijn missie: verbinding maken en mensen helpen.

Veel mensen met bijzondere kwaliteiten vinden zichzelf niet goed genoeg. Of ze cijferen zich volledig weg om zorg te dragen voor anderen. Of ze zijn bang. Geloven niet in zichzelf.

Dat is zo jammer. Want het kan ook anders.

Daarom ben ik mijn lifecoachpraktijk ‘Steps To Gold’ begonnen. Omdat ik mensen zoals jij de hand wil reiken en stappen wil bieden op weg naar een leven zonder angst.

Ik begrijp dat het best spannend kan zijn, de stap naar een life coach. Want een lifecoach stelt vragen – soms lastige vragen. Hij vraagt je een kwetsbaar deel van jezelf te laten zien. Dat doe je niet bij de eerste de beste. Dat begrijp ik.
Daarom nodig ik je uit om vrijblijvend kennis te maken. Om uit te zoeken wie ik ben en of ik ook voor jou iets kan betekenen.

Pas nadien beslis je of we samen aan de slag gaan.

En als dat zo is, dan bepalen we samen welke aanpak dan het beste is voor jou.
Sommige mensen hebben aan één goed gesprek al genoeg. Anderen hebben meer sessies nodig.

Het begint met een eerste stap. Zullen we die samen zetten?

Neem contact op