Stress en burn-out coaching

Stress – en zeker hevige stress – kan je verlammen en uitputten. Als je niet verder geraakt, moe aan de dag begint of je je misschien zelfs compleet opgebrand voelt, dan heeft dat impact op je leven en op je welzijn.

Het kan je zelfvertrouwen aantasten. Het kan je zelfs angstig maken waardoor je in een negatieve spiraal komt.

Op dat moment is iemand die naar je luistert welkom.

De stress- en burn-out coaching van Steps To Gold combineert inzichten van NLP en het boeddhisme om terug rust te krijgen en licht te zien aan het einde van de tunnel.

Je Steps To Gold-coach Geert deelt graag zijn lessen met jou hoe een boeddhistische levenshouding kan leiden tot aanvaarden van moeilijke situaties, wegnemen van angst en meer rust. Ook al lijkt dat nu nog ver weg voor jou.

Veel mensen hebben ook baat bij NLP (neurolinguïstisch programmeren). NLP neemt het nu als uitgangspunt. Waar sta je nu? Het is belangrijk om te weten waar je je nu bevindt. We nemen uitgebreid de tijd om je situatie te analyseren. Wat was het startpunt van hoe je je nu voelt? Hoe komt het dat je je nu onprettig, eenzaam, boos of onbegrepen voelt?
Van daaruit werken we, stap voor stap, laagje per laagje, naar je doel. Is het je nog niet duidelijk waar je naartoe wil? Geen probleem. Door gerichte vragen krijg je steeds meer inzicht en helderheid. En dus ook rust.

Zet vandaag de eerste stap uit je vicieuze cirkel van stress en druk. 

Neem contact op