Inzichtsessie

Hoe je glashelder krijgt wat je volgende stap is
zonder dat het je nog kostbare weken of maanden kostStel je voor dat je weer opgelucht kan ademhalen en je weer uitzicht krijgt om uit je situatie te komen en dat alleen maar omdat je de Inzichtsessie bij Steps To Gold hebt aangevraagd. In een verkennend gesprek van een uur kun je je belangrijkste vraag stellen aan een ervaringsdeskundige coach waarbij je veilig je verhaal kwijt kunt.

Herken je dit? Dat je moe bent. Leeg zelfs. Je loopt volledig vast en je ziet niet echt wat je moet doen om de situatie te veranderen. Je slaapt er niet goed door. En het maakt je bang.
Je wilt dat het stopt. Maar hoe?

Je blijft zoeken, tobben, twijfelen, proberen. Maar zonder veel resultaat. Je doet je best maar je put jezelf uit. Als dit nog lang blijft duren, blijft er geen sprankeltje energie meer over.

Hoe zou je je voelen als je niet meer gefrustreerd, wanhopig of bang zou zijn?Van chaos in je hoofd naar rust en overzicht – hoe licht voelt dat?

Ik ben Geert Wuyts en ik heb diep gezeten. Niet zomaar eventjes een paar mindere dagen gehad, maar een donkere periode doorgemaakt. Ik ben eruit geraakt.
Niet dat het gemakkelijk was.
Nu ben ik gelukkig en leid ik een gouden leven.

Ik moest de juiste mensen tegenkomen op mijn pad om dat voor elkaar te krijgen. Mensen met levenswijsheid, ervaring en achtergrond. Die combinatie zorgt voor vertrouwen. En voor de eerste stap.

Die eerste stap voor jou kan de Inzichtsessie bij Steps To Gold zijn.
Mensen die al zo’n verhelderende Inzichtsessie hebben meegemaakt vertellen dat het hen overzicht heeft opgeleverd en inzichten die hen vooruit hebben geholpen. Ook al hadden ze voordien veel goedbedoelde adviezen gekregen van familie, vrienden of kennissen. Ook al hadden ze voordien al veel tips bij elkaar gegoogeld. Ook al hadden ze boeken gelezen. Door hun verhaal te doen bij iemand die empathisch luistert, werd alles opeens duidelijker. Niet dat alle problemen opeens als sneeuw voor de zon verdwenen, maar er was een eerste stap gezet. Dat vonden ze heel waardevol, vertelden ze.

Vraag ook zo’n Inzichtsessie bij Steps To Gold aan.
Dan trek ik een uur uit om te luisteren naar je belangrijkste vraag of probleem. We bekijken samen de stappen die jou kunnen helpen om weer perspectief te krijgen. Zodat je weet wat je te doen staat.

Is dat iets wat jij ook wil?

Neem dan nu contact op met mij via e-mail: geert@stepstogold.be of telefonisch via 0485/74.50.58

De Inzichtsessie bij Steps To Gold is voor mensen die zich niet langer willen laten verlammen.
Voor doeners.
Voor mensen die zich niet langer het slachtoffer willen voelen maar het heft in handen willen nemen.

Misschien vind je dat je er toch zelf zou moeten uit komen. Dat begrijp ik.
Ik heb het zelf ook geprobeerd. Meerdere jaren zelfs.
Maar het is pas toen ik zelf de raad en het advies van professionelen heb ingeschakeld, dat het echt anders werd voor mij.

Dat gun ik jou ook.
Daarom bied ik je deze Inzichtsessie bij Steps To Gold aan.

Blijf het niet alleen proberen. Meld je aan voor een Inzichtsessie.

Zo’n Inzichtsessie van een uur bij Steps To Gold is volledig vrijblijvend en gratis. Het is geen verkapt verkoopgesprek. Het is een gesprek waarin we elkaar beter leren kennen en waarin ik oprecht naar je luister.

Bij een persoonlijke ontmoeting kunnen we echt connectie maken. Maar verkies je een Inzichtsessie per telefoon of via videobellen, dan is dat ook mogelijk. Het is belangrijk dat jij je goed voelt.

Pas als ik voel dat ik je kan helpen en als er een wederzijdse klik is, dan zal ik je – vrijblijvend – uitleggen wat Steps To Gold voor jou kan betekenen.

Kortom: je hebt niets te verliezen.
Meld je vandaag nog aan voor een Inzichtsessie bij Steps To Gold. Het zou weleens je beste beslissing van het jaar kunnen zijn: geert@stepstogold.be of 0485/74.50.58

Prijzen: Een inzichtsessie is gratis. Bijkomende sessies worden per uur aangerekend. Het uurtarief bedraagt 60€ per uur. Voor verplaatsingen wordt een vergoeding van 0.3€ per KM gerekend.